Asylum
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Onzin-topic

Pagina 1 van 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Onzin-topic

Bericht van Darcia zo maa 03, 2013 8:29 pm

Voor alle onzin van het forum x'D

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia ma jul 22, 2013 2:22 pm
Kai.

Kai Text
tag: you | words: ### | notes: blah blah blah
thanks
Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans+Condensed:300' rel='stylesheet' type='text/css'>
<center>

<div style="width: 460px; height: 250px; border-top-left-radius: 20px 20px; border-top-right-radius: 20px 20px; background-image: url(http://i44.tinypic.com/2zscmjd.png); background-color: #583d75;"></div><div style="width: 380px; font-family: 'Open Sans Condensed', sans-serif; color: #eee; text-transform: uppercase; padding: 10px; font-size: 40px; text-align: right; padding-right: 70px; background-color: #583d75;">Kai.</div><div style="width: 300px; padding: 80px; background-color: #583d75; font-family: arial; color: #eee; text-align: justify; font-size: 10px; line-height: 9px; letter-spacing: 1px; margin-bottom: 5px;">
Kai Text
</div><div style="width: 440px; padding: 10px; background-color: #583d75; color: #eee; text-align: center; text-transform: uppercase; border-bottom-left-radius: 20px 20px; border-bottom-right-radius: 20px 20px; font-family: 'Open Sans Condensed', sans-serif; letter-spacing: 3px; font-size: 10px;">tag: you | words: ### | notes: blah blah blah</div><a href="http://forums.athousandfireflies.com/index.php?showuser=12224"><div style="width: 400px; font-family: 'Open Sans Condensed', sans-serif; text-transform: uppercase; padding: 2px; font-size: 10px; text-align: right;">thanks</div></a>

</center>


Laatst aangepast door Darcia op di maa 23, 2021 3:48 pm; in totaal 1 keer bewerkt

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia ma jul 22, 2013 3:16 pm


Kai Hale
Gewenste rang: Stagiaire Water Magie
Naam: Kai Hale
Roepnaam: Kai
Leeftijd: 21 Jaar
Afkomst: Cassia
Magie: 100% Water
Dierlijke vorm: Haai
Huisdier: Tropisch vogeltje
Lengte: 1,87m
Gewicht: 65kilo
Bouw: Gespierd
Haarkleur: Rood
Haarstijl: Half lang, stijl.
Kleur ogen: Rood/Oranje
Faceclaim: Matsuoka Rin [Free!]
Likes: Zwemmen, Water, Alleen zijn, Stilte, Warmte.
Dislikes: Drukte, Droge humor, Irritante mensen, Kou.
Angst: Nooit meer kunnen zwemmen.
Geaardheid: Hetero
Partner: Niemand
Afbeelding: Klik
Extra: xx

Karakter: Kai is qua karakter door de jaren heen heel erg veranderd. Vroeger was hij een vrolijke jongen en een zeer getalenteerde zwemmer. Nadat hij samen met zijn club een wedstrijd had gewonnen, moest hij het nieuws brengen dat hij naar de andere kant van Cassia zou vertrekken. Wat daar precies met hem is gebeurd, weet niemand, maar toen hij terug kwam bij zijn oorspronkelijke woonplaats, dat zijn vrolijkheid plaats gemaakt voor een stille, kille jongeman. Hij sprak met bijna niemand meer, maar was nog altijd in zee of in het zwembad te vinden, waar hij probeerde zijn eigen tijd te verbreken. Er is nog maar weinig los te krijgen uit Kai en hij kan heel snel geïrriteerd raken. Hij is liever niet te vinden in drukke plekken en houd er van om in zijn eentje ergens op uit te gaan. Hij legt niet zo heel erg makkelijk contact met andere mensen en het zal je lang duren voordat je hem eindelijk een beetje los krijgt. Als je door zijn schild heen weet te breken, is Kai een vriendelijk jongeman die je best graag zou willen helpen, zolang het voor niets onbenulligs is.

Geschiedenis: Kai is geboren en getogen op Cassia. In een kleine stad waar altijd wel iets te beleven was. Al sinds jongs af aan was Kai gek op zwemmen en op zes jarige leeftijd ging hij bij de plaatselijke zwemclub. Daar leerde hij drie andere jongens kennen, waarmee hij een team vormde en wedstrijden ging zwemmen. De kinderen waren gelukkig en hun vriendschap werd sterker door de jaren heen. Toen Kai een jaar of twaalf was, wonnen ze hun laatste wedstrijd. Kai vermelden toen dat zijn ouders hadden besloten dat hij naar een Zwemschool zou gaan, aan de andere kant van de planeet. Hij moest de club en zijn vrienden verlaten.
Eenmaal op die school werd Kai beter en beter in het zwemmen en ontwikkelde ondertussen ook zijn magie. Toch had hij maar één doel voor ogen, zijn oude teammaat, de beste zwemmer die ze hadden, opnieuw uitdagen en van hem winnen. Daarom bleef hij zwemmen, telkens weer zijn tijden verbeteren en langere afstanden zwemmen.
Op een of andere manier is Kai's karakter in de jaren dat hij daar was volledig omgeslagen. Van de altijd vrolijke jongen, klapte hij dicht en zei geen woord meer. Zijn uitdrukking werd killer en hij had die altijd koele blik in zijn ogen. Hij kon venijnig uit de hoek komen en werd kwaad als je iets verkeerds deed. Na een paar jaar weigerde hij nog te gaan zwemmen, maar de reden vertelde hij niet. Wel bleef hij trainen en ging af en toe stiekem nog een potje zwemmen, zonder dat andere er vanaf hoefde te weten.

Toen Kai op 20 jarige leeftijd eindelijk terug kwam in zijn oude woonplaats, bleek het dat al zijn vrienden verdwenen waren en over de hele planeet verspreid waren. Dat was de laatste bom voor Kai, hij zwoor het zwemmen af en richtte zich volledig op zijn magie. Hij zwom nog heel af en toe, alleen om in vorm te blijven, maar hij haakte af bij clubs en wedstrijden. Uiteindelijk zei een kennis van hem dat er nog gezocht werd naar een stagiaire op Starshine Academy en dat hij het daar moest gaan proberen. Dus vulde hij het formulier in, in afwachting van goed nieuws.
tag: you | words: ### | notes: blah blah blah
thanks
Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans+Condensed:300' rel='stylesheet' type='text/css'>
<center><div style="width: 460px; height: 250px; border-top-left-radius: 20px 20px; border-top-right-radius: 20px 20px; background-image: url(http://i44.tinypic.com/2zscmjd.png); background-color: #9a98d9;"></div><div style="width: 380px; font-family: Times New Roman; color: #eee; text-transform: lowercase; padding: 10px; font-size: 40px; text-align: right; padding-right: 70px; background-color: #9a98d9;">Kai Hale</div><div style="width: 300px; padding: 80px; background-color: #9a98d9; font-family: verdana; color: #eee; text-align: justify; font-size: 10px; line-height: 12px; letter-spacing: 2px; margin-bottom: 5px;">[b]Gewenste rang: Stagiaire[/b] Water Magie
[b]Naam:[/b] Kai Hale
[b]Roepnaam:[/b] Kai
[b]Leeftijd:[/b] 21 Jaar
[b]Afkomst:[/b] Cassia
[b]Magie:[/b] 100% Water
[b]Dierlijke vorm:[/b] Haai
[b]Huisdier:[/b] Tropisch vogeltje
[b]Lengte:[/b] 1,87m
[b]Gewicht:[/b] 65kilo
[b]Bouw:[/b] Gespierd
[b]Haarkleur:[/b] Rood
[b]Haarstijl:[/b] Half lang, stijl.
[b]Kleur ogen:[/b] Rood/Oranje
[b]Faceclaim:[/b] Matsuoka Rin [Free!]
[b]Likes:[/b] Zwemmen, Water, Alleen zijn, Stilte, Warmte.
[b]Dislikes:[/b] Drukte, Droge humor, Irritante mensen, Kou.
[b]Angst:[/b] Nooit meer kunnen zwemmen.
[b]Geaardheid:[/b] Hetero
[b]Partner:[/b] Niemand
[b]Afbeelding:[/b] [url=http://i1287.photobucket.com/albums/a625/Allonsyx/MatsuokaRinfull1548377_zps0055ed35.jpg]Klik[/url]
[b]Extra:[/b] xx

[b]Karakter:[/b] Kai is qua karakter door de jaren heen heel erg veranderd. Vroeger was hij een vrolijke jongen en een zeer getalenteerde zwemmer. Nadat hij samen met zijn club een wedstrijd had gewonnen, moest hij het nieuws brengen dat hij naar de andere kant van Cassia zou vertrekken. Wat daar precies met hem is gebeurd, weet niemand, maar toen hij terug kwam bij zijn oorspronkelijke woonplaats, dat zijn vrolijkheid plaats gemaakt voor een stille, kille jongeman. Hij sprak met bijna niemand meer, maar was nog altijd in zee of in het zwembad te vinden, waar hij probeerde zijn eigen tijd te verbreken. Er is nog maar weinig los te krijgen uit Kai en hij kan heel snel geïrriteerd raken. Hij is liever niet te vinden in drukke plekken en houd er van om in zijn eentje ergens op uit te gaan. Hij legt niet zo heel erg makkelijk contact met andere mensen en het zal je lang duren voordat je hem eindelijk een beetje los krijgt. Als je door zijn schild heen weet te breken, is Kai een vriendelijk jongeman die je best graag zou willen helpen, zolang het voor niets onbenulligs is.

[b]Geschiedenis:[/b] Kai is geboren en getogen op Cassia. In een kleine stad waar altijd wel iets te beleven was. Al sinds jongs af aan was Kai gek op zwemmen en op zes jarige leeftijd ging hij bij de plaatselijke zwemclub. Daar leerde hij drie andere jongens kennen, waarmee hij een team vormde en wedstrijden ging zwemmen. De kinderen waren gelukkig en hun vriendschap werd sterker door de jaren heen. Toen Kai een jaar of twaalf was, wonnen ze hun laatste wedstrijd. Kai vermelden toen dat zijn ouders hadden besloten dat hij naar een Zwemschool zou gaan, aan de andere kant van de planeet. Hij moest de club en zijn vrienden verlaten.
Eenmaal op die school werd Kai beter en beter in het zwemmen en ontwikkelde ondertussen ook zijn magie. Toch had hij maar één doel voor ogen, zijn oude teammaat, de beste zwemmer die ze hadden, opnieuw uitdagen en van hem winnen. Daarom bleef hij zwemmen, telkens weer zijn tijden verbeteren en langere afstanden zwemmen.
Op een of andere manier is Kai's karakter in de jaren dat hij daar was volledig omgeslagen. Van de altijd vrolijke jongen, klapte hij dicht en zei geen woord meer. Zijn uitdrukking werd killer en hij had die altijd koele blik in zijn ogen. Hij kon venijnig uit de hoek komen en werd kwaad als je iets verkeerds deed. Na een paar jaar weigerde hij nog te gaan zwemmen, maar de reden vertelde hij niet. Wel bleef hij trainen en ging af en toe stiekem nog een potje zwemmen, zonder dat andere er vanaf hoefde te weten.

Toen Kai op 20 jarige leeftijd eindelijk terug kwam in zijn oude woonplaats, bleek het dat al zijn vrienden verdwenen waren en over de hele planeet verspreid waren. Dat was de laatste bom voor Kai, hij zwoor het zwemmen af en richtte zich volledig op zijn magie. Hij zwom nog heel af en toe, alleen om in vorm te blijven, maar hij haakte af bij clubs en wedstrijden. Uiteindelijk zei een kennis van hem dat er nog gezocht werd naar een stagiaire op Starshine Academy en dat hij het daar moest gaan proberen. Dus vulde hij het formulier in, in afwachting van goed nieuws.
</div><div style="width: 440px; padding: 10px; background-color: #9a98d9; color: #eee; text-align: center; text-transform: uppercase; border-bottom-left-radius: 20px 20px; border-bottom-right-radius: 20px 20px; font-family: 'Open Sans Condensed', sans-serif; letter-spacing: 3px; font-size: 10px;">tag: you | words: ### | notes: blah blah blah</div><a href="http://forums.athousandfireflies.com/index.php?showuser=12224"><div style="width: 400px; font-family: 'Open Sans Condensed', sans-serif; text-transform: uppercase; padding: 2px; font-size: 10px; text-align: right;">thanks</div></a>

</center>


Laatst aangepast door Darcia op di maa 23, 2021 3:48 pm; in totaal 1 keer bewerkt

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia di jul 30, 2013 7:53 pm


Kai Hale
*Tekst Kai*
tag: you | words: ### | notes: blah blah blah
thanks
Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans+Condensed:300' rel='stylesheet' type='text/css'>
<center><div style="width: 460px; height: 250px; border-top-left-radius: 20px 20px; border-top-right-radius: 20px 20px; background-image: url(http://i44.tinypic.com/2zscmjd.png); background-color: #9a98d9;"></div><div style="width: 380px; font-family: Times New Roman; color: #eee; text-transform: lowercase; padding: 10px; font-size: 40px; text-align: right; padding-right: 70px; background-color: #9a98d9;">Kai Hale</div><div style="width: 300px; padding: 80px; background-color: #9a98d9; font-family: verdana; color: #eee; text-align: justify; font-size: 10px; line-height: 12px; letter-spacing: 2px; margin-bottom: 5px;">*Tekst Kai*
</div><div style="width: 440px; padding: 10px; background-color: #9a98d9; color: #eee; text-align: center; text-transform: uppercase; border-bottom-left-radius: 20px 20px; border-bottom-right-radius: 20px 20px; font-family: 'Open Sans Condensed', sans-serif; letter-spacing: 3px; font-size: 10px;">tag: you | words: ### | notes: blah blah blah</div><a href="http://forums.athousandfireflies.com/index.php?showuser=12224"><div style="width: 400px; font-family: 'Open Sans Condensed', sans-serif; text-transform: uppercase; padding: 2px; font-size: 10px; text-align: right;">thanks</div></a>

</center>


Laatst aangepast door Darcia op di maa 23, 2021 3:49 pm; in totaal 1 keer bewerkt

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia za sep 28, 2013 7:57 pm

Words; xxx || Tags; xxx || Notes; xxx

Name; Honeykit
Future Names; Honeypaw - Honeypetal
Age; Unborn [at the time of making this]
Gender; She-Cat
Parents; Cinderfall & Lostvoice [Foster] Duskcloud
Siblings; Appleblossom, Mintbreath, Icekit(RIP), Wolfkit & Lostkit.
Other Family; Jayshade [Uncle], Summerrain [Grandmother], Blacksong [Grandfather]
Voice; *Unknown*
Theme; A Trophy Fathers Trophy Son - Sleeping With Sirens

Clan; Riverclan
Rank; Kitten
Future Ranks; Apprentice - Warrior - Medicine Cat Apprentice? - Medicine Cat? - Deputy? - Leader? - Elder.
Thoughts of the Clan; I'm not born yet, so I can't give you my opinion.

Fur Color; Pure White
Fur Length; Short
Build; Little - Slim - Fragile
Eyes; Some say amber, other say pure golden.
Pads; Pink
Nose; Pink
Extra; Nothing

Traits; Curious - Studious - Shy - Stubborn - Low Self-Esteem.
Likes; Family - Friends - Playing - Herbs - Learning Things
Dislikes; Fights - Unnecessary Fights - Water - Losing
Fears; Death - Losing Her Family - Making Horrible Mistakes
Short Summary; Honeykit is een verlegen, toch nieuwsgierige poes. Ze is ontzettend leergierig en zal dan ook nooit een poging weggooien om ergens iets te kunnen leren. Door haar nieuwsgierigheid komt ze ook snel in de problemen, wat nog wel eens voor opschudding kan zorgen. Ze heel erg vriendelijk en zachtaardig, zodra je door haar schild kan doordringen. Door haar verlegen karakter zal ze weinig praten en snel dichtklappen als ze iets tegen andere moet zeggen. Ze zal het dan ook nooit durven om tegen een hoger gerangde kat te spreken, bang om fouten te maken. Ze heeft een geërfde angst voor water, maar dit zal rond haar apprentice tijd veranderen. Later zal Honeypetal een zacht, moederlijk karakter krijgen. Ze is nog steeds onzeker en heeft een laag zelfbeeld, maar ze zal zichzelf wel wat sneller open stellen tegenover andere.

History; Honeykit is nog niet geboren en heeft dus ook nog geen geschiedenis.


Sheet codes :copyright: Noor~

Code:
<style type="text/css">.daisy2 { opacity: 0.0;transition-duration: 0.8s;-moz-transition-duration: 0.8s;-webkit-transition-duration: 0.8s;-o-transition-duration: 0.8s; overflow: auto; width: 398px; height: 200px; padding: 50px; color: #000; background-color: #616161; }.daisy2:hover { opacity: 0.8; }</style><center><div style="font-family: times; font-size: 76px; letter-spacing: -8px; line-height: 100%; color: #A95968; text-shadow: 1px 1px 4px black; text-align:center"></div><div style="width: 498px; text-align:center; background: #636363; color: #000000; border: 1px solid black; font-size: 9px; text-transform: uppercase; word-spacing: 5px; line-height: 100%"> [size=8]Words; xxx || Tags; xxx || Notes; xxx[/size]  </div><div style="width: 498px; height: 676px; background:url(http://i1287.photobucket.com/albums/a625/Allonsyx/HOney1_zps36b0dbdc.png); border: 1px solid black; font-size: 10px; font-family: ; letter-spacing: 1px; text-align:justify; color: #000000; line-height: 120%"><div class="daisy2">
[color=black]<div style='text-align; text-shadow: 1px 1px 6px #000000;'>[blur]Name;[/blur] Honeykit
[blur]Future Names;[/blur] Honeypaw - Honeypetal
[blur]Age;[/blur] Unborn [at the time of making this]
[blur]Gender;[/blur] She-Cat
[blur]Parents;[/blur] Cinderfall & Lostvoice [Foster] Duskcloud
[blur]Siblings;[/blur] Appleblossom, Mintbreath, Icekit(RIP), Wolfkit & Lostkit.
[blur]Other Family;[/blur] Jayshade [Uncle], Summerrain [Grandmother], Blacksong [Grandfather]
[blur]Voice;[/blur] *Unknown*
[blur]Theme;[/blur] [url=http://www.youtube.com/watch?v=bzL_Muvve-0]A Trophy Fathers Trophy Son - Sleeping With Sirens[/url]

[blur]Clan;[/blur] Riverclan
[blur]Rank;[/blur] Kitten
[blur]Future Ranks;[/blur] Apprentice - Warrior - Medicine Cat Apprentice? - Medicine Cat? - Deputy? - Leader? - Elder.
[blur]Thoughts of the Clan;[/blur] I'm not born yet, so I can't give you my opinion.

[blur]Fur Color;[/blur] Pure White
[blur]Fur Length;[/blur] Short
[blur]Build;[/blur] Little - Slim - Fragile
[blur]Eyes;[/blur] Some say amber, other say pure golden.
[blur]Pads;[/blur] Pink
[blur]Nose;[/blur] Pink
[blur]Extra;[/blur] Nothing

[blur]Traits;[/blur] Curious - Studious - Shy - Stubborn - Low Self-Esteem.
[blur]Likes;[/blur] Family - Friends - Playing - Herbs - Learning Things
[blur]Dislikes;[/blur] Fights - Unnecessary Fights - Water - Losing
[blur]Fears;[/blur] Death - Losing Her Family - Making Horrible Mistakes
[blur]Short Summary;[/blur] Honeykit is een verlegen, toch nieuwsgierige poes. Ze is ontzettend leergierig en zal dan ook nooit een poging weggooien om ergens iets te kunnen leren. Door haar nieuwsgierigheid komt ze ook snel in de problemen, wat nog wel eens voor opschudding kan zorgen. Ze heel erg vriendelijk en zachtaardig, zodra je door haar schild kan doordringen. Door haar verlegen karakter zal ze weinig praten en snel dichtklappen als ze iets tegen andere moet zeggen. Ze zal het dan ook nooit durven om tegen een hoger gerangde kat te spreken, bang om fouten te maken. Ze heeft een geërfde angst voor water, maar dit zal rond haar apprentice tijd veranderen. Later zal Honeypetal een zacht, moederlijk karakter krijgen. Ze is nog steeds onzeker en heeft een laag zelfbeeld, maar ze zal zichzelf wel wat sneller open stellen tegenover andere.

[blur]History;[/blur] Honeykit is nog niet geboren en heeft dus ook nog geen geschiedenis. </div>
[/color]</div></div></div>
[size=6]Sheet codes © Noor~[/size]</center>
Lijstje~:


Laatst aangepast door Darcia op di maa 23, 2021 3:49 pm; in totaal 1 keer bewerkt

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia di dec 24, 2013 1:21 pm

Words; xxx || Tags; xxx || Notes; xxx  
Timeleap
Name; Timekit
Future Names; Timepaw - Timeleap
Age; Unborn
Gender; Tom
Parents; ShrewleapxWolftail
Siblings; {FIRST} Strugglebug, Thrushdive & Saltdale; {SECOND} Sharppaw, Shadepaw & Cinnamonpaw; {THIRD} ? Lijstje van Soof gejat (A)
Kittens; No
Partner; Not yet
Crush; Neh

Clan; Shadowclan
Leader; Mommy! [Shrewstar]
Deputy; Innerghost
Medicine Cat; Smokebreath
Medicine Cat Apprentice; Littlepaw
Rank; Kitten
Future Rank; Apprentice, Warrior, Elder
Mentor; Not yet
Apprentice; Not yet
Thoughts about the clan; No opinion

Likes; Stoeien, dingen zoeken, zijn familie, vrienden, gezelschap.
Dislikes; Andere pijn doen, alleen zijn, gehaat worden, vergeten worden.
Fears; Familie kwijt raken, dood gaan.
Summary; Timekit is een rustig katertje als kitten. Hij stoeit graag met z'n siblings en vind het heerlijk om alles te gaan ontdekken en dingen uit te vogelen. Hij wilt dan ook niet dat andere hem helpen, hij denkt het zelf wel te kunnen. Gezelschap is alles voor het katertje, hij kan er slecht tegen als 'ie voor langere tijd alleen moet zijn.
Als apprentice zal Timepaw nog steeds koppig zijn en alles alleen willen uitzoeken en pas als het heel vaak mis is gegaan, schakelt 'ie hulp in. Ook begint de scherpe tong, die hij duidelijk van zn moeder heeft geërfd, zich te ontwikkelen.
Eenmaal een warrior geworden heeft Timeleap een rustig karakter gevormd. Zijn koppigheid neemt iets af, maar hij blijft een scherpe tong hebben en kan daarom snel snauwend overkomen. Ook zullen andere katten erachter komen dat Timeleap het korte lontje van zijn vader heeft overgenomen, al is deze iets langer dan bij Wolftail.

Color; Brown
Markings; Black tabby
Eyes; Bladgroen
Nose; Pink
Pads; Pink'
Scars; Non yet
Summary; Timekit is een redelijk grote kater en een exacte kopie van Wolftail, alleen dan met een korte vacht en de bladgroene ogen van Shrewstar. Hij is van gemiddelde hoogte, maar iets breder dan een normale kater. Timekit heeft de typische bouw van Shadowclan en een vrij lange staart om goed z'n evenwicht te kunnen bewaren. Hij staat gemiddeld hoog op z'n poten en maakt hiervan gebruik door snel te kunnen rennen.

History; Timekit isn't born yet~

--

Name; Quinty
Age; 18 years old
Experience; Almost 6 years in the RPG now.
Motivation; Oh come on, it's Shrew en Wolf :'D. Net zoals wat Chi had gedaan met Spottedkit bij LionxIcy, bedacht ik me dat het misschien leuk zou zijn als Shrew een van d'r kittens naar Timesong zou vernoemen. Toen ik het topic zag schoot direct de naam Timeleap in m'n hooft en de rest kwam eigenlijk vanzelf. Ik volg stalk dit koppeltje al zeer lang en maakte er op een gegeven moment ook zelf deel van uit. En, en, en, en, en. That's is Onzin-topic Chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f-25x28

Sheet codes © Noor~

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia ma maa 03, 2014 8:01 pm

*Post*Code:
<style type="text/css">.tagrow {padding: 5px; background-color: #fff; font-family: calibri; font-size: 8px; text-align: right; text-transform: uppercase; font-weight: bold; border-right: solid 30px #585858; color: #585858; letter-spacing: 2px;}

</style><center><div style="width: 320px; padding: 20px; background-color: #1e1e1e; border: double 3px #585858;"><a href="http://forums.athousandfireflies.com/index.php?showuser=911"><div style="width: 320px; height: 180px; background-image:url(http://i.imgur.com/LfS3dLN.png); background-color: #404041; margin-bottom: 10px;"> </div></a>


<div style="width: 260px; padding: 5 10 5 20px; background-color: #5d5b5b; border-left: solid 30px #404041; font-family: trebuchet ms; font-size: 10px; text-align: justify; line-height: 100%; color: #a1a1a1;">
<blockquote>*Post*</blockquote>

</div></center>

Glowmask~

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia ma apr 14, 2014 11:56 pm
DANCINGSHADE
"Dawn's just a heartbeat away."
»Algemeen«
Name: Dancingkit
Former Name: x
Future Name: Dancingpaw - Dancingshade
Meaning Name: Dancing; Vanwege de danserige passen als ze loopt | Shade: Vanwege haar donkere aftekeningen en het feit dat ze graag in de schaduwen blijft.
Age: 0 Moons [op moment van aanmaken]
Gender: She-cat
Parents: Silverstream x Graystripe
Siblings: [Half] Milkypaw, Plumpaw, Clearpaw, Batpaw, Chasmpaw [Full] Soon
Crush: Not thinking of Love
Partner: No
Kits: x


»Clan«
Clan: Riverclan
Bloodline: 50% Riverclan & 50% Thunderclan
Leader: Dawnstar
Deputy: Wolfgaze
Medicine Cat: Nightstream
Medicine Cat Apprentice: Honeypaw

Rank: [Unborn] Kit
Former Rank: x
Future Rank: Apprentice - Warrior - Elder
Mentor: x
Apprentice: x


»Outside&Inside«
Outside: Dancingkit is een heel vrolijk en lief katje zijn als ze geboren is. Ze heeft een beetje danserige manier van lopen en heeft een prachtige stem, die ze graag laat horen in gezang. Haar oogjes zijn amber gekleurd, net zoals haar vader, en ook de lange vacht heeft ze van haar vader. Echter is het patroon meer van haar moeder, waardoor ze een beetje van beide heeft. Ze is slank gebouwd, maar door haar lange vacht ziet ze er wat forser uit. Ze heeft een heel erg wendbaar lichaam en is zeer goed in het zwemmen en rennen. Haar ogen en oren zijn scherp, maar niet bovenmatig. Ze heeft redelijk sterke klauwen, maar is niet zo heel erg sterk. Haar staart is lang en perfect om d'r evenwicht te houden.
Inside: Dancingkit heeft een zacht en lief karakter. Ze speelt graag, maar hoewel ze gek is op andere om zich heen, zal ze zich ook vaker afzonderen. Ze vind het heerlijk om op onderzoek uit te gaan en is ontzettend nieuwsgierig naar dingen die ze niet kan begrijpen. Daarom zal je haar ook vaak buiten de den vinden, starend naar Silverpelt. Als ze apprentice is, zal ze haar dromerige karakter houden en zingt ze erg vaak. Haar houding en karakter trekt veel aandacht met zich mee, iets waar ze niet altijd tegen kan en dan graag op zichzelf wilt blijven. Eenmaal Warrior zal ze vaker en vaker in gedachten verdwijnen, maar ze houd zich goed aan haar taken. Ze is graag alleen en heeft de neiging om zich te 'verstoppen' in de schaduwen, vandaar haar naam Dancingshade.
Likes: Water - Vissen - Zingen - Alleen zijn - Jagen - Rennen
Dislikes: Te veel aandacht - Winderig weer - Bliksem - Drukte - Monsters - Nachtmerries
Fears: Iemand verliezen waar ze van houd - Dingen niet kunnen begrijpen - Haar stem verliezen


»Bonds«
Legenda
Onzin-topic Bulletblack ~ Uncertainty
Onzin-topic Bulletgreen ~ Acquaintance/To be respected
Onzin-topic Bulletblue ~ Friend
Onzin-topic BulletblueOnzin-topic Bulletblue ~ Good friend
Onzin-topic Bulletyellow~ Crush
Onzin-topic Bulletwhite ~ Family
Onzin-topic Bulletpink ~ Love
Onzin-topic Bulletorange~ Mate
Onzin-topic Bulletred~ Discomfort/Dislike/Fear
Onzin-topic BulletredOnzin-topic Bulletred~ Hate
Onzin-topic Bulletpurple ~ Student/Mentor
© by Babs

Riverclan:
Onzin-topic Bulletwhite/Onzin-topic Bulletpink Silverstream - Mom, I love you<3
Onzin-topic Bulletgreen Dawnstar - You'll be a good leader!
Onzin-topic Bulletgreen Wolfgaze - Be a good deputy, ok?
Onzin-topic Bulletgreen Nightstream - Keep the clan healthy, please.
Onzin-topic Bulletgreen Honeypaw - Become a fine Medicine Cat, ok?

Thunderclan
Onzin-topic Bulletwhite/Onzin-topic Bulletblack Graystripe - You're on the other side of the River. Are you coming with us?

Windclan
x

Shadowclan
x

Bloodclan
x

Rogue
x

Kittypet
x


»About Me«
Naam: Quinty
Leeftijd: 18 Jaar
Ervaring: 5/6 Jaar
Motivatie: *Slaat zichzelf voor d'r kop* Ik had nog zo gezegd dat ik me in zou houden, dat ik me niet zou aanmelding. And still, here I am. Met een aanmelding voor een account waar ik me zo graag in kan verplaatsen. Dromerig, lief, een klein zangeresje. Met de naam van een character dat me heel erg dierbaar is.
But, to be on topic. Silverstream x Graystripe, hèt bekendste koppeltje van de eerste serie en zo lief om over te lezen <3 Jullie spelen de characters beide perfect en jullie zijn zo schattig samen =w= So, no I couldn't resist making this ... thingy. Well, genoeg geslijm<3 Ik wil dit gewoon, klaar :'D

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia di apr 29, 2014 1:01 pm

*Tekst hier*

Code:
[table align="center" width="600" height="399" background="http://i.imgur.com/GvsXJI1.gif"][tr][td]<div style="width:292px;height:365px;overflow:scroll;overflow-y:scroll;overflow-x:hidden;margin-bottom:1px;margin-left:14px;"> [color=#bebebe]<small>*Tekst hier*</small>[/color]</div>[/td]
[/tr]
[/table]

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia wo apr 30, 2014 4:15 pmNightmares come when shadows roam,

Lift your voice, lift your hope.

*Tekst hier*


Code:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Sail' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="width: 335px; background-color: #7d6d6b; padding: 20px; border: 1px dashed #000000;">
<div style="width: 200px; height: 200px; background-image: url(http://i.imgur.com/VpYgiFy.png); border-radius: 100%; border-radius: 100%;-moz-border-radius: 100%; -webkit-border-radius: 100%; -o-border-radius: 100%; border: 15px solid #000;"></div>
<div style="width: 305px; background-color: #000; padding: 10px; font-family: arial; font-size: 9px;  text-transform: uppercase; text-align: center; color: #fff; line-height: 100%; letter-spacing: 3px; text-shadow: 0px 1px 1px #AFD7D0;">Nightmares come when shadows roam,</div>
<div style="width: 320px; font-family: 'Sail', cursive; font-size: 28px;  text-transform: lowercase; text-align: center; font-weight: lighter; color: #000; line-height: 100%; letter-spacing: -1px;  padding-top: 5px; padding-bottom: 5px;">Lift your voice, lift your hope. </div>
<div style="width: 260px; font-family: tahoma; font-size: 10px; line-height: 100%; text-align: justify; padding: 30px; border-top: 25px solid #372a2d; border-bottom: 25px solid #ae978a;">[size=11]*Tekst hier*[/size]</div><div style="width: 305px;padding: 10px; font-family: arial; font-size: 7px;  text-transform: uppercase; text-align: center; color: #000; line-height: 100%; letter-spacing: 3px;">[url=http://z10.invisionfree.com/A_THOUSAND_FIREFLIES/index.php?showuser=10469]THANKS ❤[/url]</div></div></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia za mei 03, 2014 5:00 pm*Teks hier*


Code:
<style type="text/css">.tagrow {padding: 5px; background-color: #fff; font-family: calibri; font-size: 8px; text-align: right; text-transform: uppercase; font-weight: bold; border-right: solid 30px #585858; color: #585858; letter-spacing: 2px;}

</style><center><div style="width: 320px; padding: 20px; background-color: #1d1d1d; border: double 3px #585858;"><a href="http://forums.athousandfireflies.com/index.php?showuser=911"><div style="width: 320px; height: 180px; background-image:url(http://i.imgur.com/gwHy0ut.png); background-color: #1d1d1d; margin-bottom: 10px;"> </div></a>
<div style="width: 290px; padding: 5 10 5 20px; background-color: #474747; border-left: solid 30px #393939; font-family: trebuchet ms; font-size: 10px; text-align: justify; line-height: 100%; color: #a1a1a1;">
<blockquote>*Teks hier*</blockquote>
</div></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia zo mei 04, 2014 7:53 pmMEET THE ICY ROSE


*Tekst*
Tag: | Words: | Notes:Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Megrim' rel='stylesheet' type='text/css'><center><div style="width:360px; background-color: #2e2d2d; border: 1px solid #000000; padding: 30px;"><div style="width: 360px; height: 250px; background-image:url('http://i.imgur.com/KoaLaAp.png');"></div>

<div style="background-color: #504f4d; color: #fff; font-family: megrim; text-align: center; font-size: 30px; padding: 20px; border-bottom: #490508 solid 5px; line-height: 85%;">MEET THE ICY ROSE</div><div style="width: 300px; border-top: #393939 solid 10px; border-bottom: #393939 solid 10px; font-size: 11px; padding: 30px; background-color: #666565; text-align: justify; font-family: arial; line-height: 95%; color: #0c0c0c;">

*Tekst*


</div><div style="background-color: #504f4d; font-family: calibri; font-size: 8px; padding: 10 0 10 0px; text-align: center; color: #e3e3e3; border-top: #490508 solid 5px; letter-spacing: 3px; text-transform: uppercase;">

Tag: | Words: | Notes:

</div></center><center><div style="width: 290px; font-family: calibri; font-weight: bold; font-size: 8px; text-transform: uppercase;  color: 121212; text-align: right; padding-right: 20px;"><a href="http://forums.athousandfireflies.com/index.php?showuser=911">muddafuggin' cooper !</a></div></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia ma mei 12, 2014 2:23 pm
Cloverbreeze

Monsters are real, I am one


look at where all these painful ethan x aiden feels will go mwahahaha just feel the heart ache already omfg at least it gives me a chance to use sleepy!presh!sadness!blaine gif without tina being a creep because lol no ty but ugh it hurts already i can't kdejrbkgerjg~ look at where all these painful ethan x aiden feels will go mwahahaha just feel the heart ache already omfg at least it gives me a chance to use sleepy!presh!sadness!blaine gif without tina being a creep because lol no ty but ugh it hurts already i can't kdejrbkgerjg~ look at where all these painful ethan x aiden feels will go mwahahaha just feel the heart ache already omfg at least it gives me a chance to use sleepy!presh!sadness!blaine gif without tina being a creep because lol no ty but ugh it hurts already i can't kdejrbkgerjg~ look at where all these painful ethan x aiden feels will go mwahahaha just feel the heart ache already omfg at least it gives me a chance to use sleepy!presh!sadness!blaine gif without tina being a creep because lol no ty but ugh it hurts already i can't kdejrbkgerjg~

darren criss + ©


Code:
<style type="text/css">
.thread1::-webkit-scrollbar { background-color: #fafafa; width: 5px; }
.thread1::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #222; }
</style>
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Sacramento' rel='stylesheet' type='text/css'>

<center><div style="width: 480px; height: 480px; background-image: url(http://i.imgur.com/fsjqlU6.png)"><div style="height: 70px"></div><div style="width: 300px; height: 303px; background-color: #bfbebe; padding: 10px; "><div style="width: 300px; font-family: 'Frosting for Breakfast', cursive; font-size: 70px; text-align: center; letter-spacing: 4px; margin-top: -23px; line-height: 100%; color: #222; text-shadow: 1px 1px 0px #fff">Cloverbreeze</div>
<div style="width: 300px; font-family: times new roman, serif; font-size: 7px; text-transform: uppercase; line-height: 100%; text-align: center; letter-spacing: 3px; margin-top: -24px; color: #222">Monsters are real, I am one</div><div style="width: 300px; height: 100px; background-image: url(http://i.imgur.com/9vYz1oF.gif); border-bottom: 10px solid #434242"></div><div style="height: 10px"></div><div style="width: 295px; padding-right: 5px; height: 120px; overflow: auto; font-family: georgia; font-size: 9px; line-height: 100%; color: #222; text-align: justify" class="thread1">

look at where all these painful ethan x aiden feels will go mwahahaha just feel the heart ache already omfg at least it gives me a chance to use sleepy!presh!sadness!blaine gif without tina being a creep because lol no ty but ugh it hurts already i can't kdejrbkgerjg~ look at where all these painful ethan x aiden feels will go mwahahaha just feel the heart ache already omfg at least it gives me a chance to use sleepy!presh!sadness!blaine gif without tina being a creep because lol no ty but ugh it hurts already i can't kdejrbkgerjg~ look at where all these painful ethan x aiden feels will go mwahahaha just feel the heart ache already omfg at least it gives me a chance to use sleepy!presh!sadness!blaine gif without tina being a creep because lol no ty but ugh it hurts already i can't kdejrbkgerjg~ look at where all these painful ethan x aiden feels will go mwahahaha just feel the heart ache already omfg at least it gives me a chance to use sleepy!presh!sadness!blaine gif without tina being a creep because lol no ty but ugh it hurts already i can't kdejrbkgerjg~

</div><div style="height: 10px"></div><div style="width: 300px; height: 10px; background-color: #434242"></div></div></div><a href="http://shine.b1.jcink.com/index.php?showuser=54" style="font-family: arial, serif; text-transform: uppercase; line-height: 100%; letter-spacing: 1px; color: #222; font-size: 6px; text-align: center">darren criss</a> <a href="http://stewark.tumblr.com/" style="font-family: arial, serif; text-transform: uppercase; line-height: 100%; letter-spacing: 1px; color: #222; font-size: 6px; text-align: center">+ ©</a></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia ma mei 12, 2014 6:40 pm»NIGHTSPARK«
Application goes here~!
Warrior
Shadowclan
15 Moons
With
Mood

Don't fear the monsters you can see,
Fear the one you have inside.Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Wire+One|Advent+Pro:500' rel='stylesheet' type='text/css'>
<br><center><style text="text/css">.zenamez { width:249; height:46; background-color:#a4a4a4; border-right:1px solid #1c1c1c; font-family:Wire One,sans-serif; font-size:35px; letter-spacing: 10px; color:#555555; line-height:100%; font-weight:bold; text-shadow:1px 1px 1px #555555; text-transform:uppercase; text-align:center; display:table-cell; vertical-align:bottom; }.zelittlestuff { width:200px; height:30px; background-color:#a4a4a4; color:#555555; font-family:Wire One,sans-serif; font-size:30px; line-height:100%; text-transform:uppercase; text-align:center; display:table-cell; vertical-align:middle; border-bottom:1px solid #1c1c1c; font-weight:bold; }.zemainstufffree { width:229px; height:440px; background-color:#a4a4a4; border-right:1px solid #1c1c1c; border-bottom:1px solid #1c1c1c; padding:0px 10px 10px; }.zemaininfofree { width:209px; height:410px; background-color:#959595; padding:10px; text-align:justify; font-family:arial; font-size:11px; color:#555555; line-height:100%; overflow:auto; -moz-border-radius: 10px; -webkit-border-radius: 10px; border-radius: 10px; }.zeplayer { width:385px; height:75px; color:#a4a4a4; font-family:Wire One,sans-serif; font-size:30px; line-height:100%; font-weight:bold; text-transform:uppercase; text-align:right; display:table-cell; vertical-align:middle; }.scrollingz ::-webkit-scrollbar { width: 5px; } .scrollingz ::-webkit-scrollbar-track { background-color:#959595; } .scrollingz ::-webkit-scrollbar-thumb { background-color:#555555; }</style><div style="width:450px; border:15px solid #555555; background-color:#555555;" class="scrollingz"><table cellspacing="0" cellpadding="0"><td><div class="zenamez">»NIGHTSPARK«
</div><div class="zemainstufffree"><div class="zemaininfofree">Application goes here~!</div></div></td><td><div style=" background-image:url(http://i.imgur.com/adl7hyP.png); width:200px; height:300px; background-color:#422726; border-bottom:1px solid #1c1c1c;"></div><div style="width:200px; height:186px;"><table cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td><div class="zelittlestuff"><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" width="200" height="30"><param name="movie" value="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" /><param name="bgcolor" value="#555555" /><param name="FlashVars" value="mp3=https://www.youtube.com/watch?v=XbawiMkUr58.mp3" /></object></div></td></tr><tr><td><div class="zelittlestuff">Warrior</div></td></tr><tr><td><div class="zelittlestuff">Shadowclan</div></td></tr><tr><td><div class="zelittlestuff">15 Moons</div></td></tr><tr><td><div class="zelittlestuff">With</div></td></tr><tr><td><div class="zelittlestuff">Mood</div></td></tr></table></div></td></table><table cellspacing="0" cellpadding="0">
<td><ahref="http://z10.invisionfree.com/A_THOUSAND_FIREFLIES/index.php?showuser=16571"><div style="width:75px; height:75px; background-image:url(http://i.imgur.com/5Z6WwAp.png); "></div></a></td><td><div class="zeplayer">Don't fear the monsters you can see, <br>Fear the one you have inside.</div></td></table></div></center><br>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia do jul 10, 2014 9:21 pm

Drowning myself every night
I've been so confused for so long

Jouw post komt hier!!


Code:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Julius+Sans+One' rel='stylesheet' type='text/css'><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Crimson+Text:400italic' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="background-color: #000000;width: 500px; height: 350px;"><div style="text-align:center; padding-top: 25px; font-family: Julius Sans One; font-size: 25px; text-transform:uppercase; color:#5e5e5e;">Drowning myself every night</div><div style="border-bottom:1px solid black; width: 450px; padding-top:5px;"></div><div style="text-align:center; padding-top: 0px; letter-spacing: 3px; font-family: Crimson Text; font-size: 10px; text-transform:lowercase; color:#5e5e5e;">I've been so confused for so long</div><div style="position:relative;top:10px;"><style type="text/css">.Blah001 {opacity: 0; width: 450px; height: 250px; transition-duration: 0.5s;  -moz-transition-duration: 0.5s;  -webkit-transition-duration: 0.5s;  -o-transition-duration: 0.5s;}.Blah001:hover {opacity: 0.9}.Blah002 { width: 430px; height: 230px; background-color: #000000; padding: 10px; padding: 10px;}</style><div style="width: 450px; height: 250px; background-image: url(http://i.imgur.com/MRqg47m.gif)"><div class="Blah001"><div class="Blah002"><style type="text/css">.blainerz::-webkit-scrollbar {width: 5px;background:;}.blainerz::-webkit-scrollbar-thumb {background: #222;}.blainerz::-webkit-scrollbar-corner {background: #f0f0f0;}
</style><div style="width: 430px; height: 230px; overflow: auto; font-size: 9px; text-align: justify; color: #b0b0b0; font-family: tahoma; line-height: 100%; padding: 0px;">
Jouw post komt hier!!
</div></div></div></div></div></div></div></div></div></div><div style="font-family:Ariel;text-align:center;color:#000000;font-size:10px;">from <a href="http://kickstart.actieforum.com/u40">Kíli</a> @ <a href="http://kickstart.actieforum.com/">Kickstart</a></div></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia ma aug 04, 2014 1:53 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vitae orci at elit aliquam malesuada. Integer malesuada facilisis tincidunt. Suspendisse augue velit, mattis vel pellentesque et, congue et erat. Duis congue rhoncus magna, eu sagittis magna molestie vitae. Suspendisse eleifend venenatis leo, sed suscipit ligula elementum non. Mauris at lorem tellus. Pellentesque id ligula scelerisque, porttitor justo vel, vestibulum justo. Vestibulum euismod, lacus sed blandit porta, erat tortor bibendum purus, eu pulvinar nibh libero ut justo. Morbi sed neque convallis, tempor orci a, aliquam quam. Integer tortor lectus, vestibulum sed dui ut, fringilla molestie tellus. Vestibulum non diam a enim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vitae orci at elit aliquam malesuada. Integer malesuada facilisis tincidunt. Suspendisse augue velit, mattis vel pellentesque et, congue et erat. Duis congue rhoncus magna, eu sagittis magna molestie vitae. Suspendisse eleifend venenatis leo, sed suscipit ligula elementum non. Mauris at lorem tellus. Pellentesque id ligula scelerisque, porttitor justo vel, vestibulum justo. Vestibulum euismod, lacus sed blandit porta, erat tortor bibendum purus, eu pulvinar nibh libero ut justo. Morbi sed neque convallis, tempor orci a, aliquam quam. Integer tortor lectus, vestibulum sed dui ut, fringilla molestie tellus. Vestibulum non diam a enim.
© Isa


Code:
<div align="center"><div style="width:250px; height:470px; border-right:25px solid #c1c7c9; border-left:25px solid #c1c7c9; border-bottom:25px solid #c1c7c9; border-top:10px solid #c1c7c9; background-color: #eaedee; border-radius:80px 80px 0px 0px;box-shadow: 5px 5px 5px #7C7C7C;"><div style="background-image:url(http://i.imgur.com/pzoREi9.png); width:250px; height:200px; border-radius:60px 60px 0px 0px;"></div><div style="border-bottom: 10px solid #eaedee;"></div><div align="justify" style="margin:4px; font-size:10px;"><div style="height: 255px; weight:230px;overflow:scroll;overflow-y:scroll;overflow-x:hidden;">Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vitae orci at elit aliquam malesuada. Integer malesuada facilisis tincidunt. Suspendisse augue velit, mattis vel pellentesque et, congue et erat. Duis congue rhoncus magna, eu sagittis magna molestie vitae. Suspendisse eleifend venenatis leo, sed suscipit ligula elementum non. Mauris at lorem tellus. Pellentesque id ligula scelerisque, porttitor justo vel, vestibulum justo. Vestibulum euismod, lacus sed blandit porta, erat tortor bibendum purus, eu pulvinar nibh libero ut justo. Morbi sed neque convallis, tempor orci a, aliquam quam. Integer tortor lectus, vestibulum sed dui ut, fringilla molestie tellus. Vestibulum non diam a enim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec vitae orci at elit aliquam malesuada. Integer malesuada facilisis tincidunt. Suspendisse augue velit, mattis vel pellentesque et, congue et erat. Duis congue rhoncus magna, eu sagittis magna molestie vitae. Suspendisse eleifend venenatis leo, sed suscipit ligula elementum non. Mauris at lorem tellus. Pellentesque id ligula scelerisque, porttitor justo vel, vestibulum justo. Vestibulum euismod, lacus sed blandit porta, erat tortor bibendum purus, eu pulvinar nibh libero ut justo. Morbi sed neque convallis, tempor orci a, aliquam quam. Integer tortor lectus, vestibulum sed dui ut, fringilla molestie tellus. Vestibulum non diam a enim. </div></div></div></div><div align="center"  style="font-size:11px; text-shadow: 0px 0px 3px #fff;">© Isa</div></div>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia ma aug 04, 2014 10:26 pm

{ . " . яιη ιтαмι . " . }
You don't understand anything. You just stay away from me.
You couldn't possibly - you jerk! You really think you can ever know me? You think you can even help me? Don't make me laugh! You're such a moron! You will never understand!


Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Petit+Formal+Script' rel='stylesheet' type='text/css'> <center><div style="width: 451px;"><div style="font-family: 'Mongolian Baiti'; font-size: 25px; color: #a06f68; line-height: 100%;">{ . " . яιη ιтαмι . " . }</div><div style="font-family: 'courier new', sans-serif; font-size: 11px; text-transform: uppercase; color: #794f4a; line-height: 80%;">You don't understand anything. You just stay away from me. </div><div style="border-bottom: 1px dotted #af877f; margin: 5px 0px 5px 0px;"></div><div style="border-left: 10px solid #a06f68; border-right: 10px solid #a06f68;"><div style="border-left: 1px dotted #af877f; border-right: 1px dotted #af877f; margin: 4px;"><img src="http://i.imgur.com/MEIa0Tw.gif" width="421px" height="140px"></div></div><div style="border-bottom: 1px dotted #af877f; margin: 5px 0px 5px 0px;"></div><div style="font-family: 'courier new', sans-serif; font-size: 11px; text-transform: uppercase; color: #794f4a; line-height: 80%;">You couldn't possibly - you jerk! You really think you can ever know me? You think you can even help me? Don't make me laugh! You're such a moron! You will never understand! </div></div>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia di aug 05, 2014 7:12 pm
» ɢ e ɴ e r α l «

Name; Axel
Surname; Vyzarji - Former Vanchel
Nickname; Axe
Gender; Male
Age; 17 Year
Born In; Mauville City
Lives In;Shalour City
Parents; Don't, just don't
Siblings; Hmpf
Partner; Get. Out. Of. My. Way!
Crush; NO!
Sexuality; Heterosexual

Type; Trainer
Hobby's; Breeder
Favorite Type; Fire & Electric
Least Favorite Type; Water & Bug
Dream; Catch all fire and electric type pokémons

» o υ т ѕ ι d e «

Built; Slim, almost skinny
Hair; [half] Long
Hair color; White
Eyes; Red
Extraordinary Things; Black band around his neck, it looks like a scar or tattoo but nobody knows for certain.

» ι ɴ ѕ ι d e «

Axel is nou niet echt het type waarmee je graag vrienden zou willen zijn. Hij heeft een heel erg wisselend karakter en er is daarom nooit van te voren te voorspellen. Als eerste indruk zou je zeggen dat hij een rustige, koele jongeman is, maar niets is minder waar. Axel heeft van die buien waarin hij ontzettend agressief kan overkomen en het liefst alles en iedereen om hem heen kapot wilt slaan. Dit is echter iets waarvoor mensen hem vaak mijden en hij in zijn jeugd een tijd lang opgesloten heeft gezeten. Zodra je weet hoe je met Axel om moet gaan, zal hij vanzelf rustiger worden en kan je daadwerkelijk een normaal gesprek met hem voeren. Toch zal hij altijd wat sadistische trekken houden en kan soms wat snauwerig uit de hoek komen.

» н ι ѕ т o r y «

- [2 Years] Axel's familiehuis gaat in vlammen op -> Axel komt in een weeshuis terecht.
- [4 Years] Axel's fascinatie voor vuur en elektriciteit wordt zo erg dat kinderen bang voor hem worden.
- [7 Years] Axel staat erop dat zijn achternaam wordt veranderd van Vanchel naar Vyzarji.
- [9 Years] Kinderen in het weeshuis kregen allemaal een pokémon aangewezen, behalve Axel. In een woede-aanval heeft hij toen geprobeert de slaapkamers in brand te steken.
- [10 Years] De eenzame Axel vind een verstoten Growlithe op straat, die zijn eerste maatje wordt en vriend voor het leven.
- [13 Years] De leiders van het weeshuis zien dat Axel's gedrag verbeterd en geven hem een Pichu om voor te zorgen.
- [16 Years] Axel is oud genoeg om het weeshuis te laten samen met Sohothin & Magdaer.
- [17 Years] Net aangekomen in Kalos en in getrokken in zijn eigen onderkomen in Shalour City.

» P o ĸ é м o ɴ «

Onzin-topic Growlithe
Sohothin
Male
Level 15p
Intimidate
Aanvallen:

Onzin-topic Pichu
Magdaer
Female
level 11
Static
Aanvallen:


Code:
<style type="text/css">.tagrow {padding: 5px; background-color: #fff; font-family: calibri; font-size: 8px; text-align: right; text-transform: uppercase; font-weight: bold; border-right: solid 30px #3b3732; color: #3b3732; letter-spacing: 2px;}

</style><center><div style="width: 320px; padding: 20px; background-color: #6b6359; border: double 3px #51200d;"><a href="http://forums.athousandfireflies.com/index.php?showuser=911"><div style="width: 320px; height: 180px; background-image:url(http://i.imgur.com/oE9fAiY.gif); background-color: #6b6359; margin-bottom: 10px;"> </div></a>
<div style="width: 290px; padding: 5 10 5 20px; background-color: #898377; border-left: solid 30px #6b2f18; font-family: trebuchet ms; font-size: 10px; text-align: justify; line-height: 100%; color: #3b3732;">
<blockquote>
[right]»[size=17] [i]ɢ e ɴ e r α l[/i] [/size]«[/right]

[b]Name;[/b] Axel
[b]Surname;[/b] Vyzarji - <I>Former</I> Vanchel
[b]Nickname;[/b] Axe
[b]Gender;[/b] Male
[b]Age;[/b] 17 Year
[b]Born In;[/b] Mauville City
[b]Lives In;[/b]Shalour City
[b]Parents;[/b] Don't, just don't
[b]Siblings;[/b] Hmpf
[b]Partner;[/b] Get. Out. Of. My. Way!
[b]Crush;[/b] NO!
[b]Sexuality;[/b] Heterosexual

[b]Type;[/b] Trainer
[b]Hobby's;[/b] Breeder
[b]Favorite Type;[/b] Fire & Electric
[b]Least Favorite Type;[/b] Water & Bug
[b]Dream;[/b] Catch all fire and electric type pokémons

[right]»[size=17] [i]o υ т ѕ ι d e[/i] [/size]«[/right]

[b]Built;[/b] Slim, almost skinny
[b]Hair;[/b] [half] Long
[b]Hair color;[/b] White
[b]Eyes;[/b] Red
[b]Extraordinary Things;[/b] Black band around his neck, it looks like a scar or tattoo but nobody knows for certain.

[right]»[size=17] [i]ι ɴ ѕ ι d e[/i] [/size]«[/right]

Axel is nou niet echt het type waarmee je graag vrienden zou willen zijn. Hij heeft een heel erg wisselend karakter en er is daarom nooit van te voren te voorspellen. Als eerste indruk zou je zeggen dat hij een rustige, koele jongeman is, maar niets is minder waar. Axel heeft van die buien waarin hij ontzettend agressief kan overkomen en het liefst alles en iedereen om hem heen kapot wilt slaan. Dit is echter iets waarvoor mensen hem vaak mijden en hij in zijn jeugd een tijd lang opgesloten heeft gezeten. Zodra je weet hoe je met Axel om moet gaan, zal hij vanzelf rustiger worden en kan je daadwerkelijk een normaal gesprek met hem voeren. Toch zal hij altijd wat sadistische trekken houden en kan soms wat snauwerig uit de hoek komen.

[right]»[size=17] [i]н ι ѕ т o r y[/i] [/size]«[/right]

- [b][2 Years][/b] Axel's familiehuis gaat in vlammen op -> Axel komt in een weeshuis terecht.
- [b][4 Years][/b] Axel's fascinatie voor vuur en elektriciteit wordt zo erg dat kinderen bang voor hem worden.
- [b][7 Years][/b] Axel staat erop dat zijn achternaam wordt veranderd van Vanchel naar Vyzarji.
- [b][9 Years][/b] Kinderen in het weeshuis kregen allemaal een pokémon aangewezen, behalve Axel. In een woede-aanval heeft hij toen geprobeert de slaapkamers in brand te steken.
- [b][10 Years][/b] De eenzame Axel vind een verstoten Growlithe op straat, die zijn eerste maatje wordt en vriend voor het leven.
- [b][13 Years][/b] De leiders van het weeshuis zien dat Axel's gedrag verbeterd en geven hem een Pichu om voor te zorgen.
- [b][16 Years][/b] Axel is oud genoeg om het weeshuis te laten samen met Sohothin & Magdaer.
- [b][17 Years][/b] Net aangekomen in Kalos en in getrokken in zijn eigen onderkomen in Shalour City.

[right]»[size=17] [i]P o ĸ é м o ɴ[/i] [/size]«[/right]

[img]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/growlithe.png[/img]
<B>Sohothin</B>
<B>Male</B>
<B>Level 15p</b>
<B>Intimidate</B>
[spoiler=Aanvallen]- Bite
- Roar
- Ember
- Helping Hand[/spoiler]

[img]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pichu.png[/img]
<B>Magdaer</B>
<B>Female</B>
<B>level 11</B>
<B>Static</B>
[spoiler=Aanvallen]- Thundershock
- Charm
- Tail Whip
- Sweet Kiss[/spoiler]
</blockquote>
</div></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia di aug 12, 2014 12:42 am

There is not a single thing here, that belongs to you
"How ... pretty" "How am I ... pretty?"
Post Goes Here.
TAG:  | WORDS:  | MOOD: | NOTES:


Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Abel|Sacramento'rel='stylesheet' type='text/css'><style type="text/css">.lyr1 { font-family: sacramento; font-size: 32px; color: #d9ab2c; text-shadow: 1px 1px 2px #000000; text-transform: lowercase; width: 500px; margin-left: -59px; }.lyr2 { font-family: arial; font-size: 8px; letter-spacing: 2px; text-transform: uppercase; text-shadow: 1px 1px 2px #000000;}.lyr2 a {color: #ccc; }.pbox { height: 244px; width: 490px; background-position: center; border: 5px double #171717;  }.pobox { width: 380px; padding: 60px; background-color: #161616; color: #ccc; }.pobox2 { padding: 10px; background-color: #1d1d1d; font-family: arial; text-align: justify; font-size: 11px; line-height: 100%; border: 4px double #161616; }.pobox3 { height: 250px; overflow: auto; padding: 5px; }.pobox3:first-letter { padding: 10px; background-color: #d9ab2c; color: #ccc; float: left; font-family: abel; font-weight: bold; font-size: 24px; font-style: normal; margin: 0 5px 0 0; border: 4px double #1d1d1d; }.pobox3::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #d9ab2c; }.pobox3::-webkit-scrollbar-track { background-color: #1d1d1d; }.speech { color: #d9ab2c;  }.tcred { text-transform: uppercase; text-align: right; width: 500px; }.tcred a { font-family: arial; font-size: 7px; letter-spacing: 2px; }</style><center><div class="pbox" style="background-image: url('http://i.imgur.com/GiVjK8C.gif');"></div><div class="pobox"><div class="lyr1">There is not a single thing here, that belongs to you</div><div class="lyr2">"How ... pretty" "How am I ... pretty?"</div><div class="pobox2"><div class="pobox3">Post Goes Here.</div></div><div class="lyr2" style="line-height: 11px;"><span class="speech">TAG:</span>  | <span class="speech">WORDS:</span>  | <span class="speech">MOOD:</span> | <span class="speech">NOTES:</span> </div></div><div class="tcred"><a href="http://shine.b1.jcink.com/index.php?showuser=1892" target="_blank">♥ Thanks</a></div></div></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia wo aug 20, 2014 5:42 pmtry to be that

JOHNNY  THORN

what nobody wants you to bepost goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs.

words, notes, etc

©


Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'><style type="text/css">.heh {width: 280px; background: white; padding: 30px; border: 1px solid #eee;} .heh h1 {font: italic 10px/10px times; color: #b1b1b1; text-transform: lowercase; text-align: center; letter-spacing: 5px;} .heh h2 {font: italic 40px/40px times; color: #b1b1b1; text-transform: uppercase; text-align: center; letter-spacing: -3px; padding: 5px 0 5px 0; border-top: 1px solid #eee; border-bottom: 1px solid #eee; margin: 5px 0 5px 0; display: block;} .words {font: 10px/10px times; color: #9d9d9d; text-align: justify; padding: 10px 0 10px 0;} .words:first-letter {font: 50px/50px oswald; float: left; text-transform: uppercase; margin: -2px 1px -7px 0;}</style><center><div style="width: 342px; padding: 10px; background: white; border: 1px solid #eee;"><div class="heh">

<h1>try to be that</h1><h2>JOHNNY  THORN</h2><h1>what nobody wants you to be</h1>

<div class="words"><p>post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs.

<p><h1>words, notes, etc</h1></div>

<img src="http://i.imgur.com/SjORQmz.png" width="280" />

</div></div><a href="http://shine.b1.jcink.com/index.php?showuser=55"><div style="width: 364px; text-align: right; font: 11px calibri;">©</div></a></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia di aug 26, 2014 1:25 pmWATCH THE THORNS


*Tekst*
Tag: | Words: | Notes:Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Megrim' rel='stylesheet' type='text/css'><center><div style="width:360px; background-color: #0e0309; border: 1px solid #000000; padding: 30px;"><div style="width: 360px; height: 200px; background-image:url('http://i.imgur.com/DBpjzqO.png');"></div>

<div style="background-color: #1e0208; color: #fff; font-family: megrim; text-align: center; font-size: 30px; padding: 20px; border-bottom: #64050f solid 5px; line-height: 85%;">WATCH THE THORNS</div><div style="width: 300px; border-top: #2f020b solid 10px; border-bottom: #2f020b solid 10px; font-size: 11px; padding: 30px; background-color: #340510; text-align: justify; font-family: arial; line-height: 95%; color: #FFFFFF;">

*Tekst*


</div><div style="background-color: #1e0208; font-family: calibri; font-size: 8px; padding: 10 0 10 0px; text-align: center; color: #e3e3e3; border-top: #64050f solid 5px; letter-spacing: 3px; text-transform: uppercase;">

Tag: | Words: | Notes:

</div></center><center><div style="width: 290px; font-family: calibri; font-weight: bold; font-size: 8px; text-transform: uppercase;  color: 121212; text-align: right; padding-right: 20px;"><a href="http://forums.athousandfireflies.com/index.php?showuser=911">muddafuggin' cooper !</a></div></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia wo aug 27, 2014 8:41 pm

I don't know why they are haunting me always
And once again they make me run away.
POST GOES HERE
TAG: TAG GOES HERE| WORDS: ### | NOTES:  NOTE GOES HERECode:
<link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Abel|La+Belle+Aurore" rel="stylesheet" type="text/css"><style type="text/css">.ptbox { width: 420px; background-color: #030207; padding: 20px 40px 40px 40px; }.ptlyr1 { font-family: megrim; font-size: 30px; color: #989db8; text-align: center; padding-top: 10px; }.ptlyr2 { font-family: abel; font-size: 11px; color: #ccc; letter-spacing: 1px; text-transform: uppercase; }.ptmain { height: 350px; padding: 10px; border-top: 1px solid #8880a1; border-bottom: 1px solid #8880a1; }.ptpb { height: 350px; overflow: auto; text-align: justify; padding: 0 10px; line-height: 125%; color: #ccc; }.ptpb::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #6F85A0; }.ptpb::-webkit-scrollbar-track { background-color: #8880a1; }.ptbb { font-family: abel; font-size: 11px; color: #ccc; letter-spacing: 1px; text-transform: uppercase; }.tcred { text-transform: uppercase; text-align: right; width: 500px; }.tcred a { font-family: arial; font-size: 7px; letter-spacing: 2px; }</style><center><img src="http://i.imgur.com/MvA6v60.png"><div class="ptbox"><div class="ptlyr1">I don't know why they are haunting me always</div><div class="ptlyr2">And once again they make me run away.
</div><div style="background-color: #8880a1; padding: 2px; margin-bottom: 2px;"></div><div class="ptmain"><div class="ptpb"> POST GOES HERE</div></div><div style="background-color: #8880a1; padding: 2px; margin-top: 2px;"></div><div class="ptbb">[b]TAG:[/b] TAG GOES HERE| [b]WORDS:[/b] ### | [b]NOTES:[/b]  NOTE GOES HERE</div></div>
<div class="tcred"><a href="http://shine.b1.jcink.com/index.php?showuser=1892" target="_blank">♥ Thanks</a></div></div></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia wo sep 03, 2014 6:34 pmdon't try to be normal

AYDEN VYZARDE

those people are so boringpost goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs.

words, notes, etc

©


Code:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Oswald' rel='stylesheet' type='text/css'><style type="text/css">.heh {width: 280px; background: white; padding: 30px; border: 1px solid #eee;} .heh h1 {font: italic 10px/10px times; color: #b1b1b1; text-transform: lowercase; text-align: center; letter-spacing: 5px;} .heh h2 {font: italic 40px/40px times; color: #b1b1b1; text-transform: uppercase; text-align: center; letter-spacing: -3px; padding: 5px 0 5px 0; border-top: 1px solid #eee; border-bottom: 1px solid #eee; margin: 5px 0 5px 0; display: block;} .words {font: 10px/10px times; color: #9d9d9d; text-align: justify; padding: 10px 0 10px 0;} .words:first-letter {font: 50px/50px oswald; float: left; text-transform: uppercase; margin: -2px 1px -7px 0;}</style><center><div style="width: 342px; padding: 10px; background: white; border: 1px solid #eee;"><div class="heh">

<h1>don't try to be normal</h1><h2>AYDEN VYZARDE</h2><h1>those people are so boring</h1>

<div class="words"><p>post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs. post goes here! use to separate paragraphs.

<p><h1>words, notes, etc</h1></div>

<img src="http://i.imgur.com/CoZ2SCz.png" width="280" />

</div></div><a href="http://shine.b1.jcink.com/index.php?showuser=55"><div style="width: 364px; text-align: right; font: 11px calibri;">©</div></a></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia zo sep 07, 2014 9:16 pm

The stars lean down to kiss you, I lie awake and miss you. Pour me a heavy dose of atmosphere, cause I'll doze off safe and soundly. But I'll miss your arms around me, I'll send a postcard to you, dear. Cause I wish you were here.
I'll think of you tonight
TEKST.
words: xx // tag: xx // notes: xx.
thanks <3


Code:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Lobster' rel='stylesheet' type='text/css'><style type="text/css"> .picture { width: 400px; height: 250px; background-image:url(http://i.imgur.com/Awt8gnG.png); border-width: 1px; border-top-left-radius: 2em; } .lyrics { width: 250px; height: 100px; padding: 75px; background-color: white; border-width: 1px; border-top-left-radius: 2em; opacity: 0; transition-duration: 0.5s;  -moz-transition-duration: 0.5s;  -webkit-transition-duration: 0.5s;  -o-transition-duration: 0.5s; text-align: justify; font-family: cambria; font-size: 10px; line-height: 150%; text-transform: lowercase; color: #406573; } .lyrics:hover { opacity: 0.8; } .line { width: 400px; height: 1px; border-style: double none; border-color: #406573; border-width: 1px; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; } .notes { text-align: center; font-size: 10px; font-family: cambria; color: #000; text-transform: lowercase;} .text { font-family: tahoma; font-size: 10px; line-height: 100%; color: #000; text-align: justify; } .strong, b { color: #406573 }</style><div style="width: 400px; padding: 10px; background-color: #fff; border-top-left-radius: 2em; border-bottom-right-radius: 2em;"><div class="picture"><div class="lyrics"><justify>The stars lean down to kiss you, I lie awake and miss you. Pour me a heavy dose of atmosphere, cause I'll doze off safe and soundly. But I'll miss your arms around me, I'll send a postcard to you, dear. Cause I wish you were here.</justify><div style="font-family: Lobster; font-size: 26px; color: #000; text-transform: none; text-align: right; line-height: 10%;">I'll think of you tonight</div></div></div><div class="line"></div><div class="text">TEKST.<div class="line"></div><div class="notes"><b>words:</b> xx // <b>tag:</b> xx // <b>notes:</b> xx.</div></div></div><div style="font-family: cambria; font-size: 10px; color: #000;">thanks [url=http://kickstart.actieforum.com/u78]<3[/url]</div></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Darcia zo sep 07, 2014 9:58 pm

i'll think of you tonight
the stars lean down to kiss you, and i miss you


Code:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Fjalla+One' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="width: 400px; text-align: center; font-family: 'Fjalla One', sans-serif; font-size: 43px; text-transform: uppercase; line-height: 100%; color: #2F2B33; letter-spacing: -3px;">i'll think of you tonight</div><div style="width: 350px; height: 13px; background-color: #2F2B33; position: relative; top: -30px; left: 4px; line-height: 13px; color: #FFF; font-family: arial; text-transform: uppercase; font-size: 6px; letter-spacing: 3px; text-align: center; border-bottom: 1px dotted #BFD9C4;">the stars lean down to kiss you, and i miss you </div><a href="http://z10.invisionfree.com/A_THOUSAND_FIREFLIES/index.php?showuser=12224"><div style="width: 365px; height: 150px; background-image: url(http://i.imgur.com/JGxrifb.png); margin-top: -18px; margin-left: 6px; border-bottom: 20px solid #f6f6f4;"></div></a></center>

Darcia
Administrator

Aantal berichten : 203

Wolvenprofiel
Leeftijd: 3.5 Jaar
Roedelleider: x
Partner: When our paths cross

Terug naar boven Ga naar beneden

Onzin-topic Empty Re: Onzin-topic

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum